Campionat de biliard (bila 8) pentru amatori in KING’S CLUB

Orice concurs international sau roman despre care merita discutat
Forum rules
Cei care doresc sa discute exclusiv despre acest concurs o pot face aici

Campionat de biliard (bila 8) pentru amatori in KING’S CLUB

Postby andreipopa » Sat Apr 17, 2010 9:33 pm

Inscrie-te ACUM pentru distractie si premii! Concursul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la concurs dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Inscrie-te ACUM pe http://www.campionat-de-biliard.blogspot.com

Urmatoarea editie a concursului de biliard se va desfasura SAMBATA, 24.04.2010, incepand cu ora 10.30 in KING’S CLUB, sector 6, Bucuresti.

Cine poate participa?
Participantii la concursul de biliard trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata concursului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la concursul de biliard presupune achitarea unei taxe de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii concursului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda premii din partea sponsorilor: Premiul I, Premiul II si Premiul III.

Cum ma pot inscrie?
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

Care este numarul participantilor?
Pentru buna desfasurare a concursului de biliard, numarul de participanti nu va depasi 32 persoane. Vom aplica regula primilor 32 inscrisi si confirmati prin intermediul formularului de inscriere. Deci, GRABITI-VA!

Mai multe informatii pe http://www.campionat-de-biliard.blogspot.com

Infoline: 0723.19.16.13 begin_of_the_skype_highlighting              0723.19.16.13      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              0723.19.16.13      end_of_the_skype_highlighting

SPONSORII EVENIMENTULUI:

CEAINARIILE RENDEZ- VOUS http://www.ceainarie.ro

Intr-o atmosfera linistita si rafinata, va puteti bucura de toate virtutile ceaiului (peste 200 de sortimente), de ciocolata de baut, prajituri de casa si briose. Luati cu voi si prietenii, iar atmosfera va fi perfecta!
Cele 3 locatii Rendez-Vous: Str. Tonitza 6 - Centrul istoric, Str. Edgar Quinet 8-10 - Universitate, Calea Floreasca 102 - zona Dorobanti.

BAMBOO FITNESS http://www.bamboo-fitness.ro

Bamboo Fitness Club pleaca de la un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atat prin exercitii, o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica. Fie ca aveti nevoie pentru a pierde în greutate, modelarea sau remodelarea masei musculare, reducerea stresului, pentru a va îmbunataţi performantele sportive, Bamboo Fitness Club esti locul in care va puteti atinge obiectivul! Bamboo Fitness Club ofera o mare varietate de servicii si facilitati, va pune la dispozitie cel mai bun echipament de fitness precum si o echipa calificata profesional de instructori, astfel incat dumneavoastra puteti atinge potentialul maxim.

LYSI - ulei de peste pur islandez http://www.sagasanatate.ro

Cu o experienta de peste 70 de ani, Lysi Ltd. Islanda este lider mondial în producþia de ulei de peste. Toate tipurile de ulei sunt purificate respectand cu maxima strictete standardele de calitate GMP, ISO 9001, HACCP . Cele trei tipuri de ulei de peste se pot consuma împreuna. Puritatea, gustul bun, eficacitatea dovedita traditional, lipsa de toxicitate si cantitatile generoase fac din uleiurile de peste Lysi produse dezirabile si accesibile pentru cei preocupati de obtinerea si mentinerea unei sanatati naturale. Produsele Lysi se gasesc in farmacii, magazine naturiste si la distribuitorii nationali, in Bucuresti si în tara.
THE LIGHT CINEMA http://www.lightcinemas.ro
The Light Cinema, cinematograf integral digital, dispune de 8 sali cu o capacitate totala de 1.150 locuri, tehnologie 3D si unicul 6D din Bucuresti. Vizionarea unui film in sistem integral digital este net superioara peliculei din toate punctele de vedere: imagine perfecta, sunet excelent, calitate impecabila. Salile The Light Cinema pot fi inchiriate pentru: proiectii digitale pe ecranul de cinema de pe orice suport (DVD, Blu Ray, laptop) si evenimente private. The Light Cinema ofera spatii publicitare on screen (pe marile ecrane si pe plasmele din incinta cinematografului), off screen si on line.

CITYPLEX http://www.cityplex.ro

Un cinematograf in sistem multiplex, cu 4 săli a cate 138 de locuri, situat in complexul City Mall de la Eroii Revolutiei, la numai 5 minute de Piata Unirii. Ne propunem sa oferim spectatorilor sansa de a vedea cele mai noi si mai importante premiere cinematografice, sa satisfacem cele mai diverse gusturi. Sunetul Dolby Digital si imaginea de o inalta claritate vin in intampinarea dorintelor celor mai exigenti spectatori, care vor avea parte de cele mai confortabile condiţii de vizionare intr-un decor modern si elegant.

PROFESIONAL COSMETICS - specialistul tau in frumusete http://www.ProfesionalCosmetics.ro

Magazin online de unde se pot comanda cele mai bune produsele profesionale pentru ingrijire si frumusete. Tratamentul crema pentru epilare definitiva Epilar System, cosmetice profesionale pentru par, ten, corp, epilare, bronzare, baie si spa, unghii, make-up, de la marci de prestigiu: Opsiderm, Thalgo, Ecovital, Kallos, Sothys, Bacchara, Kleral System, Bella Pierre, La Jaboneria, Nouvelle, Schwarzkopf Professional si altele.

LARISSA FASHION http://www.larissafashion.ro

Larissa Fashion e un magazin online dedicat femeilor care s-au saturat sa descopere ca si noua colega de la birou si vanzatoarea de la magazinul din colt poarta aceeasi rochie ca si ele, pentru femeile active care n-au nevoie de toanele si lipsa de atentie a vanzatoarelor din buticurile de haine din mall-uri ori de pe bulevarde cu pretentii. Larissa Fashion si-a propus sa scoata femeile din tipare si sa le ajute sa regaseasca placerea cumparaturilor prin servicii profesioniste si colectii care sa satisfaca gusturile oricarei femei, si asta la preturi decente. De-acum incolo, a accesa http://www.larissafashion.ro e acelasi lucru cu a deschide sifonierul pentru a-ti alege tinuta potrivita.
andreipopa
Pionier
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 09, 2010 9:48 pm

Return to CONCURSURI OPEN

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron