Sfat achizitie masa pentru acasa

Bine ati venit ! Aici scrieti despre experiente si alte chestii generale legate de biliard, daca vreti sa filozofati, sa analizati ...... Va rog nu postati despre categorii care au topic separat cum ar fi vanzare, live stream ....

Sfat achizitie masa pentru acasa

Postby Azteca » Tue Nov 19, 2019 5:17 pm

Salutare,

Probabil aceasta intrebare a mai tot fost.

Sunt intr-un mic impas si va cer opinia. Vreau sa achizionez o masa de biliard pentru acasa dar spatiul disponibil este destul de limitat 4.85/3.70. Drept urmare predomina varianta de 7ft desi mi-as fi dorit un 8ft. Astfel apar intrebarile:

1. Cat de complicat este de jucat pe 8ft intr-un asemenea spatiu? Chiar si cu un tac mediu (desi nu sunt fan).
2. Cat de enervant sau neinteresant este jocul pe 7ft?
3. Exista vreo sansa pe undeva prin Bucuresti sa gasesc o masa de 7ft pe care sa ma joc putin? Nu am jucat niciodata pe o masa de 7ft si nici nu as achizitiona o masa si sa constat ulterior ca este dezamagitor si ca nu am loc cu bilele pe masa. Cred ca daca bag macat 1-2 ore imi pot face o opinie mult mai clara.

Mentionez ca se achizitoneaza pentru hobby/fun. Nivelul de joc nu (mai este) unul avansat ci mai degraba incepator/mediu. Era o mare nebunie in anii tineretii dar nu stiu daca se va mai reaprinde scanteia.
Azteca
Pionier
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 19, 2019 5:04 pm

Re: Sfat achizitie masa pentru acasa

Postby AlexandruM » Wed Nov 20, 2019 7:47 pm

In primul rand as recomanda sa nu iei o masa care este clar nepotrivita pentru spatiul tau. Nu e nicio placere sa joci atunci cand nu ai loc sa dai cu tacul, iar sa schimbi tacurile de 3-4 ori pe joc va deveni enervant.

Mesele de 7 ft sunt destul de bune, mai ales pentru scopul enuntat de tine. Eu am inceput aventura in biliard pe asa o masa si te asigur ca a fost potrivita pentru a ma face sa iubesc acest joc cu toata inima.

Daca esti interesat sa achizitionezi o masa de 7 ft, da-mi un semn si poate putem rezolva. Din pacate nu stiu unde poti proba asa o masa in Bucuresti, plus ca cele care sunt de regula sunt in stare proasta.

P.S. Culmea e ca in America situatia e tocmai invers, mesele de 9 ft fiind intalnite mai rar, deoarece sunt considerate mese mari, pentru jucatori pro.
Image
It's not the arrow, it's the Indian.

Player: Joss JOS69 + Mezz Hybrid Pro 2 shaft
Break: Mezz Kai DI 2
Jump: Jacoby JHB-JCEXTB
Case: Dybior Classic Speed 2x4
Accesories: Extension & glove, Mezz tip tool, Q-claw
User avatar
AlexandruM
Moderator
 
Posts: 744
Joined: Thu Aug 25, 2011 3:47 pm
Location: Ploiesti


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron