Mosconi Cup 2018

Bine ati venit ! Aici scrieti despre experiente si alte chestii generale legate de biliard, daca vreti sa filozofati, sa analizati ...... Va rog nu postati despre categorii care au topic separat cum ar fi vanzare, live stream ....

Mosconi Cup 2018

Postby catalinusbv » Tue Dec 04, 2018 10:24 am

Dupa cum sigur stiti, astazi incepe cea mai asteptata competitie biliardistica a anului.

M-am uitat saptamana trecuta la England vs USA. Chiar daca pot intregi aproape oricand o echipa de Mosconi, pe englezi i-am simtit usor amortiti, s-a simtit pe alocuri alura de competitie semi-amicala, warm-up pentru Mosconi.
Chiar daca nici americanii nu au excelat neaparat, cred ca a fost un antrenament bun pentru ei. Echipa lor mi se pare echilibrata. E bine ca s-a renuntat la pseudo-maimutoi alde Dennis Hatch, Mike Dechaine sau Oscar Dominguez. Cred ca vor gestiona mai bine meciurile la dublu. Anul trecut a fost 5-2 scorul general la dublu.

La team Europe nu cred ca e nimic de adaugat, jucatori consacrati, cu experienta si incredere. Favoriti evident. Pacat de retragerea lui Mario He, ar fi fost interesanta o reintregire a echipei Austriei, Campioana Mondiala. Astept pentru prima zi sa vad in actiune perechea KK - Kaci & Kazakis.

Senzatia mea e ca anul acesta va fi o competitie ceva mai stransa, va castiga Europa, dar la un scor de 11-7,11-8.

Alte impresii si pareri ?? :D

P.S. Daca are cineva vreun stream de incredere, calitativ si sa nu sacadeze, rog sa puna un link. Daca nu ma insel, pe facebook nu se transmite live in Europa. :(

P.S.2 Se poate urmari pe facebook, am descoperit ulterior. :D
Player: Mezz EC7-C + WX700/HybridPro II
Break: Mezz PowerBreak Kai + DeepImpact II
Jump: iQ Cues Jump
Case: Hard Case 2/4
Exceed 4" Extender


There's always a shot ... you just have to find it.
catalinusbv
Jucator
 
Posts: 51
Joined: Wed Apr 27, 2016 10:11 am

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron