Vand tac Cuetec Chinook cu doua shafturi

Ai ceva de vanzare sau te intereseaza ceva ? Aici este sectiunea de site unde poti realiza asta. ATENTIE , aceasta este doar o platforma intre utilizatori. Biliardforum nu este raspunzator pentru tranzactiile realizate intre membrii sai.
Forum rules
Posturile de vanzare trebuie sa contina o descriere cat mai exacta a produsului, a starii sale, moduri de contact, precum si pretul. Firmele sau magazinele online trebuie sa contacteze administratorul inainte de a posta anunturi !!!

Vand tac Cuetec Chinook cu doua shafturi

Postby Dan Alex » Mon Jul 17, 2017 4:44 pm

Salut. Fiind nou aici, indraznesc sa vand un tac Cuetec Chinook White luat de la TatBiliard acum o luna. Tacul vine la pachet cu o husa si cu doua shafturi, cel original acoperit cu fibra de sticla (care ce-i drept nu aluneca prea bine, necesitand o manusa de joc) si un alt shaft acoperit cu CMF (nu stiu ce e, dar cred ca e C-carbon, M-monomer, F-fibra) achizitionat de pe site-ul Ortmann Billiards (va uitati voi la pret). Are pastila Le prof si unul si altul si are in fundulet un loc de insurubare extensie. Shaftul de pe siteul german aluneca extrem de bine pe mana fara manusa. Nu este folosit mult timp. Le dau pe toate (inclusiv husa si shaftul de rezerva) la 500 RON. Daca e cineva interesat, m-as bucura daca l-as vinde intrucat am upgradat la un shaft 314 asezat pe un butt de BK2 (datorita faptului ca are grip cu Ata).
Dan Alex
Pionier
 
Posts: 11
Joined: Mon Jul 17, 2017 4:30 pm

Re: Vand tac Cuetec Chinook cu doua shafturi

Postby Dan Alex » Wed Jul 26, 2017 7:06 pm

Update : 450 RON
Dan Alex
Pionier
 
Posts: 11
Joined: Mon Jul 17, 2017 4:30 pm


Return to Vanzari-cumparari

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests