Vand Tac McDermott cu G-Core

Ai ceva de vanzare sau te intereseaza ceva ? Aici este sectiunea de site unde poti realiza asta. ATENTIE , aceasta este doar o platforma intre utilizatori. Biliardforum nu este raspunzator pentru tranzactiile realizate intre membrii sai.
Forum rules
Posturile de vanzare trebuie sa contina o descriere cat mai exacta a produsului, a starii sale, moduri de contact, precum si pretul. Firmele sau magazinele online trebuie sa contacteze administratorul inainte de a posta anunturi !!!

Vand Tac McDermott cu G-Core

Postby Flavian » Mon Aug 07, 2017 7:33 pm

Vand tac McDermott in stare buna ( 650LEI - include si o husa sanatoasa ca noua ) (Mici urme de folosire normle! Nu prezinta Busituri sau urme ce deterioreaza ornamentul tacului )!
(Butt McDermott Star 11 + G-Core 12,75 cu pastila lui originala Tiger Everest !

Link cu poze de pe okazii : https://www.okazii.ro/tac-mcdermott-cu-g-core-oferta-a190872381
Shaftul este exceptional iar butt-ul arata superb..! Se potrivesc perfect cele doua piese fiind pe aceeasi matrita! Il vand impreuna cu acea husa "HUSA TAC Q.KS DE LUXE 1B X 1S" ce este impecabila! (Puteti refuza husa iar pretul scade cu 35 lei )

Sunt convins ca stiti ca doar shaft-ul G Core nou este 600 lei iar butt-ul ajunge pe la 300-350 !

!!! DOAR PENTRU CUNOSCATORI !!! - Nu vreau sa cumparati tacul daca nu stiti ce este aici ca apoi sa primesc feedback de genul "Nu inchei mese cu el"! Tacul este superb, iar practica impreuna cu el va pot aduce fara nici un dubiu performante la comeptitii ! Va spun sincer ca este un tac bun pe care sa va bazati la orice lovitura indiferent de intensitate sau efect !

Curier - 25 Lei oriunde in tara SAU PREDARE PERSONALA in Bucuresti (orice gura de metrou sau club mare de biliard ) / Pitesti / Mioveni / Campulung Muscel !

Imi puteti da mesaj pe "flavianglont@gmail.com" sau la 0721512723
Flavian
Pionier
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 07, 2017 7:22 pm

Return to Vanzari-cumparari

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron