KAMUI vs. EVEREST

Spune si celorlalti parerile tale despre tacuri, produse, pastile, mese etc Cat mai multe informatii ajuta pe cei din comunitatea biliardului sa aleaga mai bine ! Daca te intereseaza parerile altora, fa o cautare inainte sa postezi o intrebare despre un produs. Poate vei afla mai repede informatii utile. ATENTIE : ACEASTA NU ESTE O SECTIUNE PENTRU RECLAME !

Re: KAMUI vs. EVEREST

Postby Viking » Fri Mar 29, 2013 1:03 pm

Esti incantat de Z2, I3 sau mai stiu eu care shaft cu 11.75-12.00 mm tip!? -


Nu. Chiar deloc. Adica nu sunt atat de magice precum credeam eu. Pot sa zic ca m-a scos din situatii de rahat, dar eu incerc sa-mi coordonez jocul a.i. sa nu ma prea bag in acele situatii. Ca Reyes, ashea, unghiuri corecte si intensitatea potrivita. Dar mai am un pic...:)

Zilele trecute am jucat intr-un club (mese dynamic 2) cu un tac Orlando dintr-o bucata. Varf nou schimbat, cred ca era inspre 12, dupa ochi. Am dat cu el niste partide de nici nu stiam ca pot asa de bine. Si stii de ce ? Fiindca am tratat fiecare bila foarte profi, tocmai de frica sa nu ratez, tacul fiind "prost".

Cand am zis "urmatorul pas" ma refeream ca si brand (adica un brand mai renumit). Ca, trebuie sa recunoastem...ne mananca si curiozitatea cand ne uitam la tacuri :)
User avatar
Viking
Balls Master
 
Posts: 458
Joined: Sat Feb 25, 2012 1:53 pm

Previous

Return to Descrieri Tacuri, Produse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest