Schimbare ferula si pastila Mezz Power Break 2

Posteaza experientele tale sau intrebari despre diverse categorii de reparatii ale tacurilor ( pastile, ferule, finisaje .... )

Schimbare ferula si pastila Mezz Power Break 2

Postby AlexandruM » Mon Mar 24, 2014 11:52 am

Dupa ce pastila si ferula de pe shaftul Deep Impact de la Mezz Power Break 2, au crapat, a aparut fireasca intrebare cum reusesc sa repar shaftul? Avand in vedere ca cei de la Tat Biliard, nici dupa o luna nu au dat raspuns daca as putea trimite shaftul spre reparatie direct la producator, motiv pentru care prin prezenta le transmit cele mai calduroase salutari, iar transmiterea shaftului in strainatate la un mester implica anumite riscuri, costuri marite si probabil mult timp de asteptare, am decis sa merg pe mana lui Iulian aka madfox.
Dat fiind faptul ca pregatea o comanda de la Mezz, a inclus in comanda si piesele necesare pentru reparatie: ferula fenolica si pastila Sonic.
Reparatia in sine a durat cateva zile, iar rezultatul a fost unul foarte bun, ferula a iesit ca din fabrica, o mica "problema" a fost cu acel pad de sub pastila care nu se lasa montat, astfel incat am renuntat la el si pastila a fost lipita direct pe ferula.
Sparg cu tacul de 2 zile si nici o problema inregistrata.
Concluzionand asa factori ca durata reparatiei, calitatea muncii, costurile reparatei si comunicarea cu Iulian, ma declar absolut multumit de felul in care shaftul a fost "reanimat" si ii multumesc inca odata lui Iulian pentru treaba facuta si implicarea de care a dat dovada. Il recomand cu cea mai mare incredere.

PS O sa revin ulterior cu niste poze.
Image
It's not the arrow, it's the Indian.

Player: Joss JOS69 + Mezz Hybrid Pro 2 shaft
Break: Mezz Kai DI 2
Jump: Jacoby JHB-JCEXTB
Case: Dybior Classic Speed 2x4
Accesories: Extension & glove, Mezz tip tool, Q-claw
User avatar
AlexandruM
Moderator
 
Posts: 737
Joined: Thu Aug 25, 2011 3:47 pm
Location: Ploiesti

Return to Reparatii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron