probleme OB1

Posteaza experientele tale sau intrebari despre diverse categorii de reparatii ale tacurilor ( pastile, ferule, finisaje .... )

probleme OB1

Postby Viking » Sat Mar 17, 2012 9:04 pm

Mi-am mai luat un alt shaft OB1. Pe asta l-am pus pe o "coada" de la un tac de 90 de lei :), firma "vapor China" dar cu care eu m-am obisnuit de-a lungul anilor. Anyway...

Problema: ferula e mai mare in diametru decat shaftul, dar numai cam pe un sfert din circumferinta. 2-3 zecimi. Aproape invizibil, dar se simte la atingere.
Pe restul circumferintei e perfecta (shaftul nu iese in afara, cum se intampla de obicei in cazul asta). I-am scris aluia la OB Cues. Nici un raspuns.

Ce trebuie sa fac ca sa aliniez ferula pe toata circumferinta ? Nu deranjeaza deloc, dar la 200 eur, vreau eu sa fie perfect :)

Multumesc,
User avatar
Viking
Balls Master
 
Posts: 447
Joined: Sat Feb 25, 2012 1:53 pm

Re: probleme OB1

Postby AlexandruM » Sat Mar 17, 2012 9:52 pm

Eu zic sa postezi pe Azbilliards si sa le faci o anti reclama. Din cate am inteles eu OB e un producator care tine mult la imaginea sa asa ca ar trebui sa iti repare tacul fara prea multe discutii. Ma indoiesc ca in Romania vei gasi pe cineva care ar fi in stare sa faca asa o treaba. Eu i-as presa pe astia de la OB, la 200 de euro chiar ai dreptul sa emiti pretentii.
Image
It's not the arrow, it's the Indian.

Player: Joss JOS69 + Mezz Hybrid Pro 2 shaft
Break: Mezz Kai DI 2
Jump: Jacoby JHB-JCEXTB
Case: Dybior Classic Speed 2x4
Accesories: Extension & glove, Mezz tip tool, Q-claw
User avatar
AlexandruM
Moderator
 
Posts: 723
Joined: Thu Aug 25, 2011 3:47 pm
Location: Ploiesti

Re: probleme OB1

Postby Viking » Sat Mar 17, 2012 10:16 pm

Sunt unii pe forul ala care au primit OB fara sa fie slefuit :) si bineinteles ca l-au returnat si au primit altul. Io ce naiba sa fac de aici ? Sa-l trimit inapoi in state? Eu l-am luat de la dealerul lor din Madrid. Am intrebat doar (ca si aici) cum sa-l slefuiesc. Adica ce materiale sa folosesc, cate curse pe secunda sa dau :) si cate minute. Nu vreau sa fac big scandal about it (mai ales ca nu o sa am rabdare sa astept curieri).
User avatar
Viking
Balls Master
 
Posts: 447
Joined: Sat Feb 25, 2012 1:53 pm


Return to Reparatii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron