mda, deci (am auzit io ca e bine sa incepi cu deci. sau nu e bine? am auzit ca e bine sau nu e bine sa incepi cu deci. memoria mea nu mai e ce-a fost o data)
deci. in primu rand, noroc cu tabelu afisat de red, ca altfel nu mai stiam nici un scor. aveam doar impresia ca m-a batut unu', da' nu mai stiam care

- bine ca s-a elucidat problema. red nu m-a sabotat cu pastila. in cel mai rau caz, m-am autosabotat cu pastila, ca io i-am zis sa-mi puna una mai ieftina, medium. un pic mai tare decat aia dinainte, si inca neobisnuit calumea cu ea. desi nu cred serios ca acolo e problema. stiam ca e noua, jucasem cateva ore cu ea, da' am fortat un pic efectele, si atunci era clar c-o sa apara miscue-uri. pur si simplu, n-am fost intr-o forma prea rasarita, fara vreun motiv sau vreo scuza. asa-s eu, uneori joc prost, alteori nu. asta a fost una din zilele in care n-am jucat prost. am jucat foarte prost

. daca ar fi sa dau vina pe ceva, as da poate vina pe postavu mesei 3 (unde am jucat primele doua meciuri, primul pierdut cu 4-5, dupa ce dragos avusese 4-0), cel mai lent pe care am jucat de foaaaarte mult timp, insa si adversarii au jucat tot pe acelasi postav, deci, na... asta e. uneori castigi, alteori nu.. alteori pierzi.. toate meciurile.. 5 din 5.. :-<
mi-am dezamagit echipa, imi cer scuze in fata suporterilor si-a conducerii clubului, am dat 110%, da' adversarii si-au dorit mai mult victoria, si publicul a fost al 6-lea jucator, sau ceva de genul.
in rest, m-am simtit bine, am jucat prost, am cunoscut oameni, ne-am distrat in masina pe drum, a fost bine, io-s multumit

(a se observa ce subtil am evitat sa comentez meciurile de biliard efectiv

. oops. tocmai am adus aminte de ele :/ )
the dude, over and out.
p.s. abia astept sa ma vad cu lumea la muscoi, poate castig si eu un meci, sa nu ma mai arate (chiar toata) lumea cu degetu' pe strada.