Pastile pentru Venom (Shaft Poison)

Spune si celorlalti parerile tale despre tacuri, produse, pastile, mese etc Cat mai multe informatii ajuta pe cei din comunitatea biliardului sa aleaga mai bine ! Daca te intereseaza parerile altora, fa o cautare inainte sa postezi o intrebare despre un produs. Poate vei afla mai repede informatii utile. ATENTIE : ACEASTA NU ESTE O SECTIUNE PENTRU RECLAME !

Re: Pastile pentru Venom (Shaft Poison)

Postby wowscortcher » Fri Jan 27, 2017 12:09 pm

amabilu wrote: nu vei mai avea lovitura pe care o ai acum, din acest punct de vedere, al feelingului, tacurile Poison sunt binecuvantate.


Lovitura pe care o am acum va fi la 2 insurubari departare. prima sa scot shaftul Pred si a doua sa-l pun pe cel vechi :D

Imi place si ideea de a avea un shaft de rezerva, pentru experimente cu diferite pastile. De asemenea, cred ca ajuta si sa ai in arsenal un al doilea tip de arma, ca sa zic asa. Poate o sa fie momente cand vreau sa schimb shaftul in timpul meciului, fie pentru greutate, fie pentru feeling, fie pentru rigiditate.
Contact:
mail: wowscortcher@gmail.com
skype: alexandru_stanciu_gl & alexandru.stanciu012@hotmail.com
tel: 0756 790 550
User avatar
wowscortcher
Pionier
 
Posts: 47
Joined: Fri Jan 22, 2016 12:08 am
Location: Bucuresti

Re: Pastile pentru Venom (Shaft Poison)

Postby arnydm » Fri Jan 27, 2017 9:24 pm

Întâmplarea face să fi dat și eu cu un Poison vreo 30 minute. Poate pastila era de vină, poate nu, dar eu unul am zis că un tac mai rigid ca acela nu am întâlnit. Bine, eu nu mă prea pricep la sportul ăsta ( tipul joacă foarte bine comparativ cu mine, sigur este în top 5 din Constanța ca să nu spun al doilea ) și pot spune că am văzut destule lovituri foarte frumoase din tacul acela. Probabil că el își apreciază altfel tacul deci părerea mea este una doar de statistică... cât privește discuția în sine... puține comentarii din partea mea. Sunt și eu în asentimentul autorului postului anterior și anume că este bine să ai alternative la îndemână. Mai bine spus eram. Eu schimbam câte un shaft la setul de 5, sau chiar tacul de 3 ori. Mai nou nu mai fac chestii de genul... chiar dacă jocul nu îmi merge deloc sau chiar dacă știu că anumite lovituri le-aș controla mai bine cu un alt tac ( shaft ) nu mai fac schimbări. Acum am 6 tacuri cu 8 shaft-uri. Dacă le-aș lua pe toate cu mine ar spune ăia că m-am mutat în club... :D :D :D Noutatea absolută ( și în strânsă legătură cu titlul topicului ) o reprezintă noua pasiune pentru pastila Le Pro. Am pus-o pe 3 shafturi ( toate de duzină, niciunul mai cu pretenții ) și sunt foarte mulțumit de ceea ce scoate. Este un pic mai tare decât Triangle ( fosta preferată din domeniul fără straturi ) și transmite un impuls mai pronunțat. Nu știu cum s-ar simți pe un Venom dar este o variantă foarte bună pentru un buget sărăcăcios... ce să-ți zic... spor la pastilat și să ne spui și nouă impresiile! ;) :D
Linux forever!!!
arnydm
Balls Master
 
Posts: 456
Joined: Tue Dec 15, 2009 9:44 pm

Re: Pastile pentru Venom (Shaft Poison)

Postby amabilu » Thu Mar 02, 2017 12:01 pm

Se tot spun lucruri pe aici fara nicio legatura cu realitatea,ca sa nu spun altfel.Nu e de mirare ca nu mai vrea sa scrie lumea pe forum cand citeste asa ceva.Am zis si eu cateva tampenii cand am inceput cu forumul dar nu tin minte sa o fi tinut langa daca m a corectat cineva.

Legat de shaft.Vrei sa iei alt shaft il iei ca asa vrei dar nu poti vorbi de rezerva cand are alte caracteristici,aia nu e rezerva.Raman la parerea mea ca nu merita sa iei un tac depasit de nou dar fiecare face ce vrea cu banii lui.Eu am spus concret care e dezavantajul,lipsa feelingului original.Pentru cine nu e important aspectul, nu i nicio problema.Oricum si la 314 trebuie compensat.Daca iei un Revo mai zic,e cel mai LD dintre tot ce a aparut pana acum,asta e deja depasit.In concluzie,iei alt shaft ca asa vrei,nu ti cere nimeni sa te justifici de ce o faci asa ca nu are rost de debitat pretexte hazlii.

Referitor la feelingul Poison.Intr o postare anterioara sa spui ca nu stii daca tii tacul prea strans si apoi sa ti dai cu parerea mi se pare ca de aici nu poate iesi nimic in afara de o concluzie eronata.Pe langa faptul ca nu exista biliard propriu -zis fara loose grip sau follow through.Oricat de moale ar fi fost pastila pe tacul ala Poison nu cred ca putea sa i atenueze de tot vibratia.Ce e frumos la feelingul acestui tac?Ca se simte vibratia doar daca tii tacul cum se cere in mana.Il tii mai strans decat trebuie si lovesti ,nu simti nimic intr adevar,l ai tinut corect,vibreaza cum am spus,chiar mai mult decat discret.

In concluzie,daca citeste cineva incepator pe aici,nu neaparat sa si cumpere Poison dar sa incerce unul ca sa si verifice gripul.Ii va simti vibratia ,si repet,nu doar discret ci chiar o sa o simta ,daca o sa tina corect tacul in mana.Probabil cand or exista scoli si profesori in sportul asta,genul asta de tac li se va da pe mana copiilor si incepatorilor,ca sa invete sa tina tacul corect in labute.

Pentru sanatatea forumului nu ar strica sa vorbim decat unde ne pricepem.
My name is Troll,James Troll!

One with a little common sense would understand that there is no 'best', once there are choices established.

Player:Poison Anthrax AX2-2+ Poison Venom2+ Sarin
Break:House cue
Jump:Van Hallen
Case:Classic Mozart Superior 2/4
amabilu
Hero Member
 
Posts: 554
Joined: Tue Nov 26, 2013 1:06 am

Previous

Return to Descrieri Tacuri, Produse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests