Turning Stone Classic XVII 9-Ball Open

Stiti daca se transmite live ceva ? Posteaza aici pentru ca si ceilalti useri sa beneficieze de asta. Daca vrei sa afli despre transmisii de asemenea poti intreba aici.

Turning Stone Classic XVII 9-Ball Open

Postby AlexandruM » Wed Sep 14, 2011 11:13 am

Desi turneul s-a incheiat acum cateva zile, totusi m-am decis sa scriu. A fost un turneu interesant, cu streaming de cea mai inalta calitate, cu comentarii si interviuri ale jucatorilor. O organizare din punct de vedere tehnic la cel mai inalt nivel, culmea este ca vizionarea a fost gratuita. Pe aceasta adresa pot fi vazute meciurile inregistrate. http://www.ustream.tv/channel/turning-stone

Pentru mine a fost un prim turneu vizionat online, e neobisnuit sa vezi jucatorii in largul lor, cum se enerveaza si cum isi fac de cap. Asa ceva nu prea vezi la campionatele oficiale aratate la TV.

Unicul lucru ce nu mi-a placut a fost faptul ca Alex Pagulayan a trebuit sa joace finala imediat dupa o semifinala obositoare in care a trebuit sa-l ajunga din urma pe adversar si a reusit sa-l invinga. Consider ca aceasta a si fost cauza esecului in finala, Morris era mult mai relaxat si odihnit din punct de vedere fizic.

Mi-a placut sa vad ca Alex si-a schimbat tactica de joc, a inceput sa joace mai multe lovituri de siguranta, care i-au reusit in marea majoritate.

Pe final ii Urez succes lui Alex in confruntarea cu Shane.
Image
It's not the arrow, it's the Indian.

Player: Mezz ZZ38 + Ignite shaft
Break: Mezz Kai DI 2
Jump: Jacoby JHB-JCEXTB
Case: Dybior Classic Speed 2x4
Accesories: Extension & glove, Mezz tip tool, Q-claw
User avatar
AlexandruM
Moderator
 
Posts: 755
Joined: Thu Aug 25, 2011 3:47 pm
Location: Ploiesti

Return to In direct

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron