Cum,asta e tot?Nu ne certam,nu ne injuram de mama,nici macar nu lasam dungi cu cheia pe portiera?Cum ne strica biliardul ,stiam eu ca e ceva in neregula cu sportul asta.
La ce vremuri te referi?La vremurile cand se scria umor de calitate,Catavencu fiind trei intr unul nu unul in trei ca azi,cu dinescu inca parand om cumsecade si scriind pe prima pagina ani multi cele mai bune pamflete post-re(vulsin la picior de lemn)volutie ,cu divertisii spontani in spectacole pana sa faca anostele show uri politice televizate,cu Vacanta Mare in formula completa de umor licentios dar cu mare haz ,la vremurile de 10-12 ani de presa ,cand inversunata ,cand zglobie dar categoric libera pana a fi privatizata intereselor de tot felul cu exceptia interesului de a informa.
Nu stiu daca la vremurile alea te referi dar alea au fost intr adevar singurele vremuri bune din punctul asta de vedere al hazului si onestitatii scriiturii.
Ca sa inchei razboiul Predator, nu ma pricep a spune multe la valoarea mea.Unul care mi a placut intr adevar a fost bijuteria lui Red,ala da.O fi cel mai bun si de inceput si de joc desi eu cred sincer ca orice tac face aproape aceeasi treaba iar calitatea si frumusetea sunt in ochii si mana jucatorului fiecare tac avand teoretic amprenta lui care place in mod individual si subiectiv.Ma tenta si pe mine vreun custom in pret rezonabil pana vazui ce face nea Barenbrugge:
http://forums.azbilliards.com/showthread.php?t=370537Cum un tac din ala costa vorba celui cu care te dedulcesti la biliard estival cat o masina sh , raman la tacul meu cu doua shafturi,unul stramb de la natura si cumparare neatenta ,altul custom pro taper facut din conic prin rulare indelunga pe genunche.
Invitatia ta la biliard e buna daca vrei a te razbuna prin radere de mandea.Ironic e ca nu ma invita niciunu de aici dela capitala sa ma invete un piculet de biliard ,chiar si moderatorul forumului e atat de zgarcit cu banii de gaz ca vine sa mi arate cate ceva de la Ploiesti doar o data la 3 luni cand e cu treaba,de parca nu asta ar fi rolul moderatorului sa ajute un user la necaz
Pai ne om intalni noi atunci,pana atunci mai ridic si eu nivelul mai spre genunchiul broastei de la tuberculul de cartoafa.
Achiesez si eu la fenomenul "biliard de crasma",sa i recunoastem lui Viking meritul popularizarii sintagmei.Si apropos de asta,saracu`nea`Gica daca mai traia si era onest in legatura cu viciul lui secret,biliardul,ca bautor nu prea era,ne ar fi dat varianta autentica a cantecului sa ne o facem imnul comunitatii:
"Uite-asa as vrea sa moooor/
Cu paharul langa mine/
Si cu tacul langa mine/
Intr-o crasma din Oboooor....."
Hai cu toate cele bune!