Bine v-am gasit pasionati veritabili ai biliardului !
Presupun ca majoritatea ma cunoasteti dupa cei cativa ani buni de organizat concursuri in King's ( inca de la deschiderea clubului ) si de asemenea din postura de vanzator de tacuri.
Nu am o parere prea optimista legata de viitorul pe termen scurt si mediu al concursurilor tinand cont in special de situatia economica generala ( criza lu' peste ) , dar pt nucleul dur de jucatori format in tot acest timp ma simt dator sa continui cu concursurile. Totusi, unele modificari sunt necesare :
- taxa de inscriere scade la 40 ron
- voi organiza doar concursuri de Bila 9 cu restrictii de participare pt jucatorii de top Cristea , Babken , Braga , Viziru , Raul.
- concursurile nu vor mai fi bilunare, ci o data la 3 sapt sau chiar o data pe luna .
- sistemul de joc se mentine : piramida dubla pana la primii 16 ( sau 8 ) urmata de piramida simpla pana la capat . In cadrul piramidei duble se joaca primul la 5 , iar meciurile din piramida simpla primul la 7; cu spargere alternativa.
- fondul de premiere este format exclusiv pe baza taxelor de inscriere astfel ca valoarea premiilor va fi direct proportionala cu numarul participantilor.
GATA cu vorbaria , sa trecem la fapte : SAMBATA ( 16 IAN ) PRIMUL CONCURS PE ANUL ACESTA , ORA DE INTALNIRE 10:30AM ( la 11 incepe efectiv jocurile dupa strangerea taxelor si tragerea la sorti ) !