Let's snookering

Re: Let's snookering

Postby arnydm » Sun Mar 27, 2016 4:03 pm

Am mai spus-o cu alte ocazii și o repet... când nu ai baza bine învățată nu poți clădi peste. Cam așa e cu Ancuța... l-am văzut jucând snooker, adică câteva frame-uri la CE de Snooker de la Constanța, prin 2005-2006 dacă mai țin eu bine minte... e cam la aceiași distanță față de Bontea și la cum joacă și la cum se exprimă pe sticlă. Eu unul nu pot să-l judec pentru că mă aflu în aceiași categorie, nici eu nu mi-am însușit baza dar pot spune destule despre jocul în sine. Că nu nimeresc intenția unui jucător... asta e... așa am văzut eu continuarea și probabil că asta i se întâmplă și lui. Nu e de blamat pentru asta... în esență este un entuziast, un fan al jocului, deci este Ok. Cu toate astea și mie îmi este antipatic și asta tot de la CE-ul acela mi se trage... am vrut să discut ceva cu el, ca de la fan la fan și m-a trimis la plimbare din mimică și gesturi. Nu m-am supărat că n-am de ce dar nici nu mă număr printre admiratorii lui... dar asta e altă discuție. Cu ocazia postului tău am intrat și eu ( din nou ) pe pagina comunității lor și am aflat că week-end-ul viitor este un eveniment absolut fabulos pentru mine, care am învățat snooker uitându-mă la ei... un eveniment la care participă Stephen Hendry ( favoritul meu forever ), Ronnie, Mark Williams și Jimmy White. Prea târziu pentru mine, aș fi vrut să-i văd live dar la ce prețuri costă evenimentul probabil că vor fi ceva locuri goale... oricum este o ocazie unică pentru mulți români care ar vrea să-i vadă live, este o oportunitate la care am visat cândva... cum am spus... prea târziu pentru mine! Tot cu ocazia postului tău am căutat câteva clipuri pe youtube cu Hendry pe când era tânăr și un titlu mi-a reținut atenția... era o înregistrare a unui frame contra marelui Alex Higgins, The Hurricane. Am căutat mai multe ( mai văzusem eu câteva frame-uri cu Alex ) și m-am delectat cu super loviturile sale, acele efecte impresionante imprimate bilei albe, absolut genial omul! Sărea de pe lovitură mai ceva ca o maimuță și cu toate astea al naibii să fie dacă nu scotea untul din alba aia... fabulos. Cred că singurul care are ceva din nebunia lui este Ronnie, dar ce diferență între loviturile lui Alex și ceea ce se joacă acum... de la cer la pământ! Mai trăgea omul o pipă, mai bea o țuică... alte vremuri!
Linux forever!!!
arnydm
Balls Master
 
Posts: 456
Joined: Tue Dec 15, 2009 9:44 pm

Re: Let's snookering

Postby madfox » Tue Mar 29, 2016 5:49 am

Viking wrote:Am mai intrat încă odată ca să mă distrez.

Acum, una din babele isterice a deschis un post special ca să mă toarne la admin că l-am făcut pe O'sullivan arogant :D
Apoi mai e un nene care se autonumeste Moșul și care vorbește despre sine la persoana a 3a. "Moșul va zice, Moșul face" și care e obsedat în a da copy paste la informații din alte surse.
Apoi m-au dat afară că le-am făcut babe și le-am întrebat ce plm înțeleg ele din termeni gen "contraefect" sau "efect de retur" dacă n-au pus mâna pe un tac în viața lor.
Oricum, babele îs în lumea lor fantezistă nou descoperita. Merg la orice meci demonstrativ având ca primă preocupare să se gudure pe lângă jucători și să-i cânte în strună mitomanului de Ancuța pe care dacă-l critici ești expulzat :D

:lol: :lol: :lol: Imi aduce aminte de forumurile de inceput pe computer games unde luai ban pentru orice
Tac de joc - P2 Leopard- Z3
Break - BK3
JUMP - Predator Air 1
http://bilebile.blogspot.com
madfox
Site Admin
 
Posts: 1574
Joined: Tue Dec 09, 2008 9:13 pm
Location: Bucuresti

Previous

Return to SNOOKER

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest