Iordache,bun-venit!Esti la locul potrivit,ca sa rimeze,si aici pe forum si la Bucuresti pentru a juca biliard ca provincia saraca...Am vazut un club din Ploiesti,grea si frustanta viata acolo pentru pasionatul de biliard.
Iar daca s a oferit Alex sa te cunoasca profita de ocazie din plin!Putini ca el,si pasionati si cu caracter.Nu zic ca e singurul dar mult prea putini in bransa asta sa le aiba pe amandoua,mult mai putini pe cat credeam eu inainte sa cunosc lumea biliardului.
Si poate nu ar strica un sfat pe care multi cu dorinte competitive ori nu l au primit niciodata,ori il uita ori ii minimizeaza importanta:un buget alocat lectiilor de biliard,evident, in limita posibilitatilor.Daca nu se poate constant,macar periodic pentru corectarea deficientelor pentru ca altfel munca de autodidact e tare ,tare lunga.Nu stiu daca madfox mai are timp de lectii,el ar fi omul cel mai potrivit pentru asta deoarece combina un pret acceptabil cu pasiunea,experienta unui jucator puternic si rigoarea pentru respectarea basicurilor.
In fine,succes si sper sa auzim curand de tine daca ai asemenea tendinte competitive!
PS
Bine ca nu esti spam,doar eu am dreptul sa ma numesc asa pe forumul asta!