Hello everybody!
My 2 RON 'bout Muscoi no. 5:
- am venit bubuit printre ultimii, catorva le-am povestit de ce: dupa ce m-am trezit la 7:00 punct ca in fiecare zi normala, am zis ca mai am timp pana la 9:00 (stau destul de aproape de Kings)... Asa ca m-am mai intins la somn oleaca, si m-a prins un vis cum ca unu' pe care il angajasem de curand era cam panarama si nu-si facea treaba, eu vroiam sa il sun sa-l dau afara si nu gaseam numaru lui, nu dadeam de el, si m-am perpelit in visu asta pana la 9:50 cand in sfarsit l-am gasit, i-am dat fatality si m-am trezit... cu 5 apeluri pierdute pe telefon. Am plecat incheindu-ma la shireturi in lift, am ajuns la 10:20 in kings, unde m-a luat dragosh rapid: Hai coane, o dam? Ce sa mai zic... Hai. 4-0 pentru el. In vreo 10 minute. Gandu meu era tot la coclitu ala pe care il cautasem in somn...
- a urmat meci cu Sheno. Mi se parea ca il cunosc
Era THE Sheno, omu cu care, daca am fi femei, am avea perioadele de ciclu reglate simultan la cat biliard am jucat impreuna... Am castigat 4-3 de la 3-2, dar putea fi orice scor, cum se intampla de obicei de fapt.
- george, al treilea meci, m-a invitat sa jucam... daca imi amintesc bine m-a condus cu 3-1 sau 3-2 si am revenit pana la 4-3. am jucat pe masa aia SF de la ultimul separeu, care cu toate ca e super imbacsita, e misto dupa parerea mea, mai putin un buzunar care are un bombeu "la intrare"
- dorian mi-a rupt fashu 4-1, am ratat mult, sunt sigur ca avea boxeri violet pe el
- 2 victorii, 2 infrangeri, ma pregateam de bere, si a urmat meciul cu iulian, pe cale l-am inceput 1-0 din oficiu, am luat 2 frame-uri rapid si am dus scoru la 3-0, cand m-am gandit ca pot sa castig. si puteam sa castig mai usor daca nu dadea iulica al nostru un jump lung cu bila bagata si inca o masa inchisa ulterior. la 3-2 pentru mine am avut 2 bile bune si am ajuns la o neagra ushoara, moment in care Iulian a pus bilele pe masa iar toti cei din Singapore care au pariat pe mine 1 Dolar Singaporez au devenit peste noapte miliardari.
- meciul cu Mihai (prinsesem oarecare curaj si mai aveam o sansa, sa castig la Mihai si la Cartof), a fost galop de sanatate pentru Mihai si mi-a rupt mufa cu 4-2
- a urmat meciul cu Cartof fara miza pe care nu-l mai comentez.
Toate ca toate, aspiratiile mele inainte de concurs erau sa trec de grupe. Dupa jocul cu Dragos scazusera la "sa iau un frame"... Asa ca una peste alta a fost ok.
Apoi vazand ca padurea de Stejari cheleste am zis ca decat sa le amestec mai bine bag Timisoareana. Si m-am distrat pana la capat, dar rau de tot, cu Mirciulica, cu Adi, cu Mage, cu Iulica si cu toata lumea care avea chef de un joc pe miza... Am castigat cartierele Floreasca, Pipera, am pierdut judetele Galati si Vaslui, utilitatile de curent si gaze de la Monopoly si a venit momentul semifinalelor si finalelor, de-acolo stie toata lumea ce s-a intamplat.
Bravo, Dragos, good game, nici nu ma asteptam altfel, data viitoare nu mai ai voie cu sibutramina si alte magarii d-astea...
Multumiri organizatorului RED, tuturor participantilor, si celor care cand au auzit ca am 3-0 la Madfox ziceau: hai ma zi pe bune, cat e scoru...
Marse over and out
-