Da, m-am gandit bine.
Nu ma intereseaza aspectul revanzarii.
Din ce alt motiv ai zice: "
cine cumpara marca asta isi asuma fidelitatea fata de shaftul original"? Pe site, producatorul din contra, promoveaza idea de upgrade la Predator Shafts.
Legat de feeling, parerea mea este ca tine de obisnuinta si de perspective individuale. As face pariu ca intr-un studiu de caz unde 50 oameni ar testa individual o serie de tacuri, nu ar raporta nicidecum aceleasi "feeling-uri".
Mai mult, orice tac are un feeling, e imposibil sa nu aiba. Il inveti si in scurt timp vei reusi sa "simti" loviturile asa cum vrei.
Cu asteptatul nu sunt bun prieten.
Iar referitor la performanta, sunt foarte multi profesionisti care joaca cu 314-2. Daca pe ei nu-i incurca, cu siguranta nici pe mine nu o sa ma traga in jos in urmatorii cativa ani.
Ca si asteptari, ma intereseaza deflexia mai mica + shaftul mai subtire si precis la lovit in alba. Atat.
Butt-ul imi place mega mult (
imagine aici), l-am botezat dupa un pet raposat, are valoare emotionala, nu vreau sa ma despart de el.
In afara de toate astea, TAT are o oferta foarte buna, aproximativ 850lei cu totul, pe care ii platesc 30% in avans si restul cand vine, dupa aproximativ o luna, aspect care ma avantajeaza foarte mult, tinand cont de pasa financiara in care ma aflu.
Deci m-am informat, nu e o decizie pripita.
Revin cu impresii. Doar ca nu foarte curand.
Big'up!