Tac Poison Arsenic

Spune si celorlalti parerile tale despre tacuri, produse, pastile, mese etc Cat mai multe informatii ajuta pe cei din comunitatea biliardului sa aleaga mai bine ! Daca te intereseaza parerile altora, fa o cautare inainte sa postezi o intrebare despre un produs. Poate vei afla mai repede informatii utile. ATENTIE : ACEASTA NU ESTE O SECTIUNE PENTRU RECLAME !

Tac Poison Arsenic

Postby Robert2815 » Tue Aug 14, 2018 6:51 pm

Salut,
Sunt Robert și sunt nou pe forum, cu ocazia asta va salut pe toți!
As dori să îmi cumpăr un tac de ceva timp și acum cred că a venit momentul. Acum joc cu un McDermott Star , primul meu tac, dar parca nu mai sunt așa mulțumit de el.
M-am gândit la un Poison Arsenic pentru că aș vrea să se încadreze în 1500 de lei si să aibă shaft low deflection.
Am două întrebări:
1. Credeți că Poison ar fi o alegere buna ? Ținând cont că sunt începător spre mediu , zic eu, deja am 3 ani in care am jucat cu McDermott?
2. E ok sa comand de pe dynamic billiard ? Am văzut că au preturi mai ok ca tatbiliard și la sume mai mari de 150€ au transport gratuit?
Mulțumesc frumos!
Robert2815
Pionier
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 14, 2018 6:39 pm

Re: Tac Poison Arsenic

Postby AlexandruM » Thu Aug 16, 2018 7:10 pm

Dynamic Billiard sunt ok si uneori au preturi care merita atentia.

Poison Arsenic nu este chiar un pas net superior fata de Mcdermott Star. Jointul lor se gaseste rar in piata shafturilor Low deflection. Sfatul meu ar fi sa te orientezi spre altceva. La banii tai cumperi lejer un Mezz care va fi intradevar o evolutie fata de McD. Nu e musai sa iei tacul nou.
Image
It's not the arrow, it's the Indian.

Player: Mezz ZZ38 + Ignite shaft
Break: Mezz Kai DI 2
Jump: Jacoby JHB-JCEXTB
Case: Dybior Classic Speed 2x4
Accesories: Extension & glove, Mezz tip tool, Q-claw
User avatar
AlexandruM
Moderator
 
Posts: 755
Joined: Thu Aug 25, 2011 3:47 pm
Location: Ploiesti

Re: Tac Poison Arsenic

Postby pucer » Fri Sep 07, 2018 9:53 am

Salutare,

Da, este o alegere corecta un Poison. Eu la fel dupa un Mcdermott seria Lucky am schimbat la poison si era foarte ok, mult mai performant poisonul. Dupa vreo 3 -4 ani in care am avut 2 modele de poison (nitro 1 si arsenic 2) pot sa spun ca este perfect sa treci de la un shaft regular la unul low deflection. Dupa poison eu am luat predator cu 314-2 si sunt foarte multumit. Pana la urma parerea mea este ca sa gasesti pastila portrivita pentru jocul tau , si sa dai timp tacului sa te acomodezi cum trebuie.

REferitor la pret, sa nu mergi pana la 1500 cu un poison, incearca pana undeva la 1000 ron, la 1500 deja gasest predator 2nd hand.

Jocuri bune ;)
pucer
Balls Master
 
Posts: 118
Joined: Wed Sep 22, 2010 11:15 am


Return to Descrieri Tacuri, Produse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron