Tac Omega

Spune si celorlalti parerile tale despre tacuri, produse, pastile, mese etc Cat mai multe informatii ajuta pe cei din comunitatea biliardului sa aleaga mai bine ! Daca te intereseaza parerile altora, fa o cautare inainte sa postezi o intrebare despre un produs. Poate vei afla mai repede informatii utile. ATENTIE : ACEASTA NU ESTE O SECTIUNE PENTRU RECLAME !

Tac Omega

Postby dinumaxim » Tue Oct 09, 2018 2:14 pm

Buna ziua stimați jucători. Am găsit la un prieten un tac format din 3 piese marcat Omega plus logo-ul de la Omega si filetele sunt din lemn.
Am cautat pe internet dar nu gasesc mai multe detalii despre alte atacuri asemănătoare si v-as fi foarte recunascator daca m-ati ajuta cu 2 informatii. E autentic? Si valoarea lui.
Poze nu reusesc sa pun...Nu inteleg de Ce, chiar dacă le-am micșorat cu toate aplicatiile, în schimb am postat anuntul pe unul din siteurile de vanzare cumparare.
Va multumesc
dinumaxim
Pionier
 
Posts: 1
Joined: Tue Oct 09, 2018 12:30 pm

Re: Tac Omega

Postby AlexandruM » Tue Oct 09, 2018 2:39 pm

Ce inseamna autentic? E un tac facut in China pe care s-a aplicat logo-ul Omega, probabil a magazinului de accesorii pentru biliard omegabilliards.com

Nu are nimic in comun cu tacurile Omega DPK.

In concluzie este o chinezarie de slaba calitate, care face maxim 50 lei, desi nu stiu cine i-ar da si pe aia. Nicidecum 400 cum apare pe site-ul cu anunturi.
Image
It's not the arrow, it's the Indian.

Player: Mezz ZZ38 + Ignite shaft
Break: Mezz Kai DI 2
Jump: Jacoby JHB-JCEXTB
Case: Dybior Classic Speed 2x4
Accesories: Extension & glove, Mezz tip tool, Q-claw
User avatar
AlexandruM
Moderator
 
Posts: 755
Joined: Thu Aug 25, 2011 3:47 pm
Location: Ploiesti


Return to Descrieri Tacuri, Produse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests