- Smirghel ud, granulatie 3000+, lasat la geam in seara cu luna plina pentru cresterea energiei de curatare.
- 3-4 vedre de apa de ploaie de la munte, cu diverse temperaturi, in care scufund shaftul cate 10 secunde de mai mult ori.
- Crema de maini cu coenzima Q7, pentru uns in jurul ferulei - dar fara a atinge pastila (e important). Dupa prima ungere...tineti shaftul desupra flacarii la aragaz sa se elimine automat grasimile acumulate. La urma frecati cu aloe-vera cu frenezie timp de 5 min. in 2-3 reprize (vezi Sheno text).
- Butt-ul luati-l cu voi la dush. E important sa faceti dush scotian .... aburii aparuti efectiv ajuta inleiurile sa fie mai frumoase si mai curate. Feng Shui in stil Filippinez.
Fratilor....pe bune acum... metodele mele:
1. Cea uzuala ( o data la 2-3 sapatamani) - cu un sevetel umed cu alcoool, frec repede shaftul si apoi dau cu - ori cu carpa uscata (daca sunt acasa), ori cu alt servetel....insa uscat imediat dupa aceea. Rezultatul obtinut in 1 minut e multumitor.
2. Cea de baza ( o data la 2 luni) - pe o carpa uscata si curata (bumbac) pun niste Cif Crema (solutie de curatat universala - de la incaltaminte la aragaz) si frec shaftul..cam 30-45 secunde, cu o alta carpa uscata si curata sterg din nou (fara nimic pe ea)...apoi cu foitza abraziva verde de la Q il lustruiesc , eliminand crema de la Cif ramasa foarte fin pe shaft.
Daca vreau sa fiu mai catolic decat Papa mai pot da cu o "ceara" speciala la final spre a astupa porii ramasi si ai conferi o alunecare mai frumoasa.
Totul dureaza maxim 2 minute...rezultatul fiind uimitor.
Iar eu curat doar shaftul....butt-ul pentru ce? (parerea mea)
Fiecare cu metodele lui...a mea in schimb e mai rapida.
Am zis!