incarcare poze

Ai ceva de spus, de comentat, critici constructive, idei despre acest forum ? Te rog posteaza parerea ta aici. Incercam sa oferim un mediu virtual cat mai confortabil pentru toti. Asa ca parerea ta conteaza !
Forum rules
Scopul acestui forum sunt discutiile despre biliard. Mesajele offtopic, injurioase, calomnioase samd pot fi sterse fara avertisment, iar userii banati. Nu avem ca scop principal "vanatoarea de useri indisciplinati" asa ca va rog sa ne comportam civilizat.

incarcare poze

Postby r.s. » Wed Jun 18, 2014 2:20 pm

cred ca s-a mai discutat, dar o sa incerc sa reamintesc si eu de problema asta. cred ca ar fi in avantajul tuturor, daca s-ar putea incarca direct pe forum, imagini. macar pt sectiunea vanzare, unde un potential cumparator este, pe langa pret, interesat de starea produsului pe care al vrea sa il achizitioneze. mai sunt membru pe cateva forumuri, iar ei permit lucrul acesta. redirectionarea catre alte banci de date, ca sa vezi cateva poze cu un tac, nu cred ca este o idee buna. un exemplu: eu ma ocup de fotografie si am un cont pe flickr, cu albume pt diferite genuri de fotografie. nu as vrea sa pun acolo niste imagini cu un tac de vanzare, si nici sa-mi creez alt cont pe te miri unde, doar ca sa vada cineva niste poze.
r.s.
Pionier
 
Posts: 7
Joined: Tue May 27, 2014 1:47 pm

Re: incarcare poze

Postby AlexandruM » Wed Jun 18, 2014 3:55 pm

Posibilitatea de a incarca poze inseamna spatiu de pastrare suplimentar, adica costuri suplimentare. Momentan forumul e sustinut exclusiv de madfox si e cam greu sa vina cu bani suplimentari de acasa.
Cred ca totusi e mai simplu sa creezi un cont gratis decat sa pui la cheltuiala pe altcineva, plus ca cine vrea sa-si vanda tacul va face acest lucru.

PS Ca sa fiu corect inteles, sugestia e buna, dar implica costuri pe care nu le poate sustine administratorul forumului.
Image
It's not the arrow, it's the Indian.

Player: Mezz ZZ38 + Ignite shaft
Break: Mezz Kai DI 2
Jump: Jacoby JHB-JCEXTB
Case: Dybior Classic Speed 2x4
Accesories: Extension & glove, Mezz tip tool, Q-claw
User avatar
AlexandruM
Moderator
 
Posts: 755
Joined: Thu Aug 25, 2011 3:47 pm
Location: Ploiesti

Re: incarcare poze

Postby r.s. » Mon Jun 23, 2014 3:47 pm

a
r.s.
Pionier
 
Posts: 7
Joined: Tue May 27, 2014 1:47 pm

Re: incarcare poze

Postby madfox » Tue Jun 24, 2014 6:26 am

Imi pare rau, deocamdata asta e situatia, o sa incerc sa gasesc variante. daca ai cumparatori interesati, poti sa le dai si pozele prin email.
Tac de joc - P2 Leopard- Z3
madfox
Site Admin
 
Posts: 1575
Joined: Tue Dec 09, 2008 9:13 pm
Location: Bucuresti

Re: incarcare poze

Postby mithril » Sat Jul 25, 2015 6:02 pm

Sau folositi imgur, nu trebuie cont.
Selectezi pozele, upload si ai albumul... dureaza 2 minute.
mithril
Pionier
 
Posts: 13
Joined: Mon Jul 20, 2015 7:35 pm


Return to Sugestii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron