Centru de resurse

Ai ceva de spus, de comentat, critici constructive, idei despre acest forum ? Te rog posteaza parerea ta aici. Incercam sa oferim un mediu virtual cat mai confortabil pentru toti. Asa ca parerea ta conteaza !
Forum rules
Scopul acestui forum sunt discutiile despre biliard. Mesajele offtopic, injurioase, calomnioase samd pot fi sterse fara avertisment, iar userii banati. Nu avem ca scop principal "vanatoarea de useri indisciplinati" asa ca va rog sa ne comportam civilizat.

Centru de resurse

Postby amabilu » Tue Dec 17, 2013 6:29 am

Sugestia mea este aceea de a infiinta un mic centru de resurse.Desi youtubele este plin de instructionale,pe net mai sunt materiale ample care pot fi folositoare multora.

Nu cunosc politica forumului in materie de copy right cred insa ca conditiile materiale din Romania ar trebui sa ne faca mai pragmatici.Daca politica forumului nu este de acord cu postarea sursei downloadului,se va gasi unul dintre noi care sa distribuie la cerere celor interesati copia cate unui DVD.

In al doilea rand si in aceeasi nota,ar trebui facut un clasament al acestor materiale in functie de nivel.AlexandruM a inceput intr un mod meticulos si metodic acest demers in alt topic,trebuie continuata ideea cu recenziile.

In concluzie ,sugestia mea este aceea de a crea o noua sectiune avand ca obiect materialele didactice detinute de membrii forumului pe care sunt dispusi sa le puna la dispozitia celorlalti.Eu spre exemplu detin 11 giga de video de pe torrente,DVD uri precum Mastering Pool cu Mika Immonen de exemplu si sunt dispus sa i scriu cate unui doritor vreun DVD cu ce ar fi interesat.

Pentru cei cu experienta genul acesta de materiale nu prezinta interes teribil insa pentru incepatori pot fi o sursa buna de inspiratie si comparatie.
My name is Troll,James Troll!

One with a little common sense would understand that there is no 'best', once there are choices established.

Player:Poison Anthrax AX2-2+ Poison Venom2+ Sarin
Break:House cue
Jump:Van Hallen
Case:Classic Mozart Superior 2/4
amabilu
Hero Member
 
Posts: 554
Joined: Tue Nov 26, 2013 1:06 am

Re: Centru de resurse

Postby Drake » Sat Apr 12, 2014 6:43 pm

Salut,
Imi poti trimite te rog un PM sau posta aici linkul de unde ai luat Mastering Pool cu Mika Immonen (il am de 3 luni in qtorrent si cred ca am luat doar 0.3%) si sa imi spui ce alte tutoriale video mai ai, excluzand tot ce se poate gasi pe youtube sau alte situri de videoclipuri online.

Ideea ta cu centrul de resurse este foarte buna si cu acesta ocazia il rog pe Madfox cand are timp sa creeze o sectiune speciala a forumului unde sa putem face schimb si posta videoclipuri, carti, etc., cu materialele educationale pe care le avem prin calculatoare.
“Pool is geometry, in its most challenging form, the science of precise angles, and forces"
Image
User avatar
Drake
Jucator
 
Posts: 54
Joined: Sun Dec 08, 2013 6:29 pm
Location: Romania


Return to Sugestii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron