Sunt nou pe forum dar am observat cateva probleme deranjante in aceasta seara, care pot fi rezolvate foarte usor si m-am decis sa informez staff-ul tehnic.
Prima problema codul phpBB pentru postari de videoclipuri direct pe forum este dezactivata, lucru care este in dezavantajul comunitatii deoarece este mult mai convenabil sa dai play la un videoclip youtube (tutoriale biliard, review tacuri etc) direct in forum decat sa urmezi un link care nu stii unde te redirectioneaza sau daca ai un calculator mai putin performant un tab nou inseamna mai multe resurse consumate si o experienta online si cu forumul mai putin placuta.
Cred ca se rezolva cu asta:
Cod gresit, cel bun se afla in urmatoarea postare
Problema numarul 2: linkurile cu imagini mai mari de 100/100px (dimensiune de avatar) nu pot fi postate, din nou faci un review la ceva, vinzi ceva, vrei sa arati ce ti-ai cumparat etc. , nu poti face asta direct pe forum si iar trebuie sa urmezi un link catre cine stie unde si poate catre ceva care nu te intereseaza, lucru care este foarte enervant. Un forum cu posturi care au imagini si video atrage mai multi useri si astfel comunitatea se poate mari. Se rezolva tot din ACP si parca exista un program sau cod care dadea resize automat la imaginile mult prea mari. Daca vrei ma pot interesa.
Problema numarul trei: cand accesezi un link in forum nu se deschide un tab(fereastra) nou in browser cum este normal ci redirectionarea inlocuieste adresa www. a forumului. Lucrul acesta este de asemenea extrem de enervant deoarece ori trebuie sa dai copy la link si manual sa deschizi un nou tab si apoi paste ori inainte si inapoi daca compari informatii sau vrei sa te intorci la forum, tot un du-te vino. Aici gasesti cum sa schimbi asta, e putin mai complicat: https://www.phpbb.com/kb/article/links-opening-new-windows/
Multumesc anticipat si consider ca aceste schimbari sunt in beneficiul intregii comunitati.